bostadsratt-goteborg.se: Bostadsrätt i Vasastaden

Bostadsrätt i Vasastaden

Om Vasastaden
Vasastaden sträcker sig mellan Vasaplatsen och Haga. Stadsdelen växte fram under slutet av 1800-och 1900-talet och domineras idag av gamla bevarade stenhus. Vasastaden anses som en av Göteborgs elegantaste och pampigaste stadsdelar med stiliga fasader och vackra detaljer. Ett stenkast från detta område ligger Avenyn. Här finns ett stort utbud av nöjen, shopping och kultur. Även ett flertal parker, så som Vasaparken och Renströmsparken finns i detta vackra område.Service i Vasastaden
Längst med Vasagatan som stäcker sig genom denna stadsdel, finns ett mycket brett utbud av butiker, restauranger och caféer. För de som tycker om att känna puls, erbjuder denna gata också ett flertal bra barer.
I Vasastaden finns också flera bra skolor, förskolor och gymnasium.Kommunikationer i Vasastaden
I Vasastaden passerar både buss och spårvagn. På några minuter kan du ta dig runt i staden eller också ut till havet.Länkar om Vasastaden:
Karta över Vasasten

Om du söker en bostadsrätt att köpa har du kommit till rätt plats. Priserna för bostadsrätter har stigit de senaste åren, bland annat för att bristen på studentbostäder har ökat. Behovet att hitta någonstans att bo har medverkat till att lyfta bostadsrättspriset. Men det finns fortfarande goda möjligheter att göra en bra investering i en bostadsrätt. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja en sökning och få en överblick över alla bostadsrätter som är till salu på marknaden just nu. Lycka till!
Mere i denne kategori: « Guldheden Johanneberg »

Icon CO2 neutral website English transparent.png